User menu

Main menu

Funny

Quiz: Can You Spot The Real Porn Award Nominees?

It beats playing the Oscar pool.


Photo: Ethan Miller/ Getty Images | Licensed to Alpha Media Group 2013

It's the most wonderful time of the year! That period between Thanksgiving and New Year's, when Adult Video News releases the nominees for the best porn performances and we all snicker at the titles and names. Ha ha, Lexxxi Luxe, you have too many x's in your name! (But congrats on the Best BBW nod!) 

In honor of this glorious occasion, we've gathered some nominees from some of our favorite categories and threw in a fake one. See if you can spot the nom that doesn't belong! (Scroll down for the answers.)


1. Best Amateur Series
A. I Fucked My Buddy's Daughter
B. Oh Shit, You're My Cousin?! 
C. Nailin' The Babysitter
D. Street Blowjobs

2. Best All-Sex Release
A. Slutty & Sluttier
B. Sluttier & Sluttiest
C. Innocent Until Proven Filthy
D. Deep Pussy

3. Best Group Sex Scene
A. The Devil's Gang Bang
B
. Orgy University
C. Pump My Ass Full of Cum 3
D. Pleased To Meet You and You and You and You and You and You and You and You and You.

4. Best Anal Release
A. Assacre
B. Weapons of Ass Destruction 7
C. Rock & Roll in My Butthole 3
D. Anally Yours

5. Best Big Bust Release
A. My Eyes Are Up HERE
B. Titterific 28
C. Young Ripe Melons 11
D. Big Boob Paradise

6. Best Oral Series
A. Face Fuck Hour
B. Mommy Blows Best
C. This Movie Sucks
D. Paste My Face

7. Best Double Penetration Sex Scene
A. So Many Holes, So Little Time 5
B. Anal Plungers 2
C. DP My Wife With Me 2
D. Wet Asses

8. Best Fem-Dom Strap-On Release
A. Slut Bottom Chris Meets the Prostate Assassins
B. 3 Dudes Get Their Asses Attacked
C. Take It Like A Man
D. The Ol' Switcheroo

9.  Best Male Newcomer
A. Chris Cock
B. Small Hands
C. Wrexxx
D. Dick Penisschlonger

10. Best New Starlet
A. Raven Rockette
B. Rikki Sixx
C. Jupiter Trix
D. Natalia Starr



 

ANSWERS: 1. B; 2. B; 3. D; 4. D; 5. A; 6. D; 7. A; 8. D; 9. D; 10. C
 

Check out Quiz: Sneeze or Sex? and The Official Maxim Field Guide To The Man-Boobs Of Wrestling